Бърз начин за изтриване на записи в Google Voice Record

Въпреки че можете да почистите таблото си за управление на Google Voice, като премахнете съобщения от гласова поща от вашите клиенти и служители с функцията за изтриване, премахнатите съобщения не се изтриват веднага. Вместо това съобщенията ви автоматично се прехвърлят в папката „Кошче“, където ще останат във вашия акаунт в продължение на 30 дни. Ако предпочитате да не чакате 30 дни, докато Google изтрие съобщенията, можете ръчно да ги премахнете от папката „Кошче“, като използвате функцията „Изтриване завинаги“.

1

Отворете уебсайта на Google Voice и влезте в акаунта си (връзка в Ресурси).

2

Щракнете върху „Гласова поща“, за да разкриете списъка си с записи на гласова поща.

3

Поставете отметка в квадратчето до всяко съобщение с гласова поща, което искате да изтриете.

4

Щракнете върху бутона „Изтриване“, за да преместите съобщенията на гласовата поща в папката „Кошче“.

5

Кликнете върху „Още“ в лявата част на страницата и след това изберете „Кошче“.

6

Поставете отметка в квадратчето за всяко съобщение с гласова поща и след това щракнете върху бутона „Изтриване завинаги“.

7

Щракнете върху "OK" в изскачащото поле, за да изтриете завинаги съобщенията на гласовата поща.