Как да изтрия цялата информация за кредитни карти във Facebook

Когато купувате рекламно пространство във Facebook за вашия бизнес, трябва да въведете информация за кредитната си карта, за да настроите нова рекламна кампания. Facebook ви дава възможност да премахнете данните си, което е идеално, ако вече не искате да използвате тази рекламна услуга или сте загрижени за рисковете за поверителност. Изтрийте всичките си кредитни карти във Facebook, като използвате настройките в акаунта си.

1

Влезте във вашия акаунт във Facebook, след което кликнете върху опцията „Настройки на акаунта“ в падащото меню Акаунт в горния десен ъгъл на която и да е страница.

2

Кликнете върху връзката „Плащания“, след това върху връзката „Управление“ до заглавието на Начините на плащане.

3

Въведете паролата си, както е поискано, след което щракнете върху бутона "Напред".

4

Изтрийте цялата информация за кредитната карта и други данни, които искате. Щракнете върху бутона "Затвори", за да запазите промените.