Как да позволите на някой да ретуитира вашите туитове

Когато се регистрирате за първи път, поверителността по подразбиране за вашия акаунт в Twitter е настроена на „обществена“, което означава, че всеки в интернет може да чете и ретуитира вашите туитове. Промяната на настройката за поверителност на вашия акаунт на „защитена“ позволява само на вашите последователи да виждат вашите туитове. В резултат на това статусът „защитен“ също така пречи на никого да ретвитва вашите туитове. Ако установите, че потребителите не могат да ви ретвират, това вероятно означава, че акаунтът ви е превключен от „обществен“ на „защитен“. Можете да активирате ретуитиране с проста настройка на настройката.

1

Влезте в своя акаунт в Twitter. Щракнете върху иконата "зъбно колело" в горния десен ъгъл на екрана, за да активирате падащо меню. Изберете "Настройки" от опциите на менюто.

2

Превъртете надолу до секцията „Поверителност в Twitter“. Премахнете отметката от квадратчето за „Защита на моите туитове“.

3

Щракнете върху бутона "Запазване".

4

Въведете паролата си за Twitter, когато бъдете подканени да потвърдите промените в настройките на акаунта.