Как да изтриете акаунт в Outlook 13

Microsoft Outlook ви позволява да управлявате няколко имейл акаунта, без да се налага да използвате вашия уеб браузър. Можете да добавите всичките си имейл акаунти, включително Gmail, Yahoo Mail, Outlook.com и AOL, към Outlook. Ако вече не използвате един от акаунтите, Outlook ви позволява да го изтриете. Когато изтриете имейл акаунт, всички негови данни се изтриват от вашия компютър. Не се притеснявайте, данните се изтеглят отново, ако добавите акаунта към Outlook по-късно.

Изтриване на акаунти в Outlook

Стартирайте Microsoft Outlook, щракнете върху „Файл“, щракнете върху „Информация“ в навигационния екран, щракнете върху бутона „Настройки на акаунта“ и изберете „Настройки на акаунта“ от менюто. Полученият прозорец Настройки на акаунта изброява всички ваши имейл акаунти в раздела Имейл. Изберете акаунта, който искате да изтриете, и след това щракнете върху бутона "Премахване". Щракнете върху „OK“ само ако сте абсолютно сигурни, че искате да премахнете акаунта. Акаунтът се премахва само за няколко секунди.