Какво се случи с моя пост във Facebook, ако не мога да го намеря?

Публикациите във Facebook са начинът, по който приятелите комуникират на уебсайта чрез профилни стени. Ако една от публикациите ви изчезне от стената на приятеля ви, най-вероятните причини са, че вие ​​или собственикът на профила сте изтрили публикацията - или нарочно, или случайно. В по-редки случаи Facebook ще премахне публикация, която нарушава правилата на сайта.

Изтриване на собственика на профила

Когато публикувате нещо на стената на друг потребител, тя има право да го премахне. Тъй като тя е собственик на профила, в който е създадена публикацията, Facebook ѝ дава право да избира дали да остане или не, въпреки че не е създала съдържанието. Ако не можете да намерите публикация на стената на друг човек или стената на страница или група, най-вероятната причина е, че собственикът на стената ръчно я е изтрил по някаква причина.

Изтриване на плакат

Като създател на публикация, вие също имате възможност да я изтриете, независимо дали тя съществува на вашата собствена стена или тази на друг потребител. Ако вашата публикация липсва, една възможност - макар и малко вероятна - е, че сте погрешно изтрили публикацията сами. Когато задържите курсора на мишката върху която и да е публикация, която създадете, и щракнете върху „x“ в ъгъла на публикацията, се появява малко падащо меню. Избирането на „Премахване на публикация“ ще доведе до изтриване на публикацията.

Премахване на Facebook

Facebook очаква всички потребители да спазват правилата и стандартите; когато се регистрирахте за сайта за социални мрежи, вие се съгласихте с тези условия за използване. Ако публикувате съдържание, което е обидно за други потребители и попада в определени категории, като насилие или порнография, Facebook си запазва правото да го премахне без вашето одобрение. Ако изчезналият ви пост би могъл да се счита за заплашителен, говорене на омраза или сексуално явен, възможно е друг потребител да е подал сигнал и сайтът да го е свалил.

Съображения

След като публикацията бъде изтрита от Facebook, тя изчезва завинаги. По време на публикуването няма начин да възстановите изтрита публикация, дори ако сте я премахнали сами. Ако публикацията липсва в профила на друг потребител, помислете дали да не се свържете с нея, за да я попитате дали и защо тя я е изтрила. Ако знаете защо някой е изтрил публикацията ви, можете да избягвате публикуването на подобно съдържание в бъдеще.